مزایای مشارکت در ساخت-خانه گستر|چرا این روش انتخاب بهتری است؟

مفهوم مشارکت در ساخت و اهمیت آن

مزایای مشارکت در ساخت کدامند؟ چرا امروزه، بسیاری از افراد برای خرید خانه سراغ شراکت در ساخت و ساز می روند؟ برای کاهش ریسک های ناشی از مشارکت در پروژه های ساختمانی چه نکاتی را باید در نظر داشته باشیم؟

برای دستیابی به فواید مشارکت ساختمانی و تجربه یک شراکت ایده آل و سودآور با ما در خانه گستر یکم همراه باشید.

مزایای مالی مشارکت در ساخت

شراکت در ساخت و ساز را می توان معامله دو سر برد در نظر گرفت. به عبارت دیگر، در قرارداد ساخت و ساز مشارکتی هم صاحب ملک و هم سازنده به سود خوبی دست می یابند.

امروزه، قیمت ملک چه خانه های ویلایی و چه واحدهای آپارتمانی با افزایش تصاعدی همراه بوده است. به همین دلیل شاید خیلی از افراد فکر کنند که باید رویای خرید خانه را به دست فراموشی بسپارند. نگران نباشید قراردادهای مشارکت در ساخت فرصتی را برای همه به ارمغان آورده اند تا بتوانید به راحتی صاحب خانه مورد علاقه خود شوید.

پرداخت اقساطی هزینه خانه، نظارت بر صفر تا صد پروسه ساخت و ساز، کاهش هزینه های مربوط به تعمیر و نگهداری از ساختمان و غیره از مهمترین مزایای مشارکت در ساخت هستند.

از بزرگترین معضلات در ساخت و ساز می توان به دشواری دریافت مجوزها، انجام پروسه های مختلف ساخت و در نهایت پشت سر گذاشتن دنگ و فنگ های دیگر اشاره کرد. با مشارکت در پروژه های عمرانی ساخت و ساز دیگر از درگیری در این پروسه ها در امان خواهید بود.

گاهی صاحب زمین یا یک خانه کلنگی هزینه های بالای ساخت و ساز و تعمیر و بازسازی سازی ساختمانش را ندارد. در این صورت بهترین کار شراکت در ساخت و ساز است. با این کار، زمینش را در اختیار سازندگان معتبر می گذارد تا آنها با هزینه های خود اقدام به ساخت ساختمان جدیدتر کنند و در نهایت طبق قرارداد و ارزش زمین، واحدهای ملک بین صاحب زمین و سازنده تقسیم خواهند شد.

با این اوصاف، کسب سود بالاتر از سود حاصل از فروش ملک، ساخت آپارتمان نوساز متناسب با خواسته ها و سلایق مالک، افزایش استحکام بنا و غیره از مهمترین مزایای مشارکت در ساخت هستند.

پروژه های عمرانی مشارکتی
پروژه های عمرانی مشارکتی

نکات کلیدی در قراردادهای مشارکت در ساخت

قراردادهای مشارکت در ساخت دارای بندها و توضیحات خاص خود هستند که باید در زمان تنظیم آنها دقت کافی به این توضیحات داشته باشید. در هنگام تنظیم قرارداد باید حتما برای هر دو طرف تعهدات مشخصی در نظر گرفته شوند. همچنین دقت نمایید که ضمانت اجرایی برای تعهدات انجام نشده قید گردد.

شرایط سود و زیان و مدت زمان تحویل پروژه نیز باید به طور دقیق و کامل در قرارداد عنوان شوند. از دیگر موارد مهم دیگر باید به تعیین دقیق تاریخ تکمیل هر کدام از مراحل پروژه، میزان سهم، تنظیم قرارداد در دفاتر رسمی و غیره اشاره نمود.

کاهش ریسک پروژه‌های ساختمانی با مشارکت

چگونه از ریسک های پروژه های ساختمانی با مشارکت پیشگیری کنیم؟ اولین گام برای پیشگیری از بروز هر گونه مشکل در این گونه از مشارکت ها این است که در انتخاب شرکت ساخت و ساز دقت کافی را به خرج بدهید تا از مزایای مشارکت در ساخت نهایت بهره را ببرید. در تنظیم قرارداد حتما تمام بندها و تبصره ها را به دقت مطالعه نمایید و دقت کنید که موارد مهم از جمله میزان سهم، زمان تحویل، ضمانت اجرایی در صورت عدم انجام تعهدات و غیره به درستی قید شده باشند.

در نهایت، بهتر است برای اطمینان خاطر بیشتر، از دانش و تخصص یک مشاور یا وکیل حقوقی بهره مند شوید. مشاوران و متخصصان بخش مناقصه و مزایده خانه گستر یکم آماده ارائه هر گونه مشاوره حرفه ای و تخصصی در حوزه معرفی مزایای مشارکت در ساخت و سایر مسائل مهم دیگر در این زمینه هستند.

بررسی نمونه‌های موفق مشارکت در ساخت

نمونه های موفق مشارکت در ساخت را می توانید در پروژه عمرانی خانه گستر یکم مشاهده نمایید. این مجموعه بسیاری از پروژه های عمرانی و مشارکتی را در تاریخ معین و طبق قراردادهای تنظیم شده به مالکان تحویل داده است.

شما عزیزان می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر و همچنین دریافت مشاوره رایگان و تخصصی با شماره تلفن ۹۱۰۸۱۳۶۵ در ارتباط باشید. همچنین می توانید در وب سایت این مجموعه اقدام به رزرو نوبت کنید.

ساخت و ساز
ساخت و ساز

چالش‌های احتمالی مشارکت در ساخت و راهکارهای مقابله

تا اینجای مقاله با مزایای مشارکت در ساخت و نکات مهمی که در قراردادهای مشارکت باید در نظر بگیرید حرف زدیم. از مهمترین چالش هایی که ممکن است با آن مواجه شوید می توان به عدم تحویل پروژه در مدت زمان ذکر شده اشاره نمود. به همین دلیل قید کردن تاریخ تحویل ساختمان در قرارداد بسیار مهم است. همچنین ممکن است یکی از طرفین به تعهداتش عمل نکند. برای پیشگیری از چنین چالشی در آینده باید در قرارداد جریمه و ضمانت اجرایی را قید کنید. در نتیجه، اگر سازنده به وظایفش عمل نکرد می توانید جریمه خود را دریافت نمایید. عدم پیشبرد هر کدام از مراحل پروژه در تاریخ تعیین شده، عدم استفاده از مصالح توافق گردیده و غیره از دیگر چالش هایی هستند که ممکن است در مشارکت در ساخت با آنها مواجه شوید. در نتیجه، دریافت مشاوره از افراد متخصص را فراموش نکنید.

سوالات متداول:

 اینگونه مشارکت به قرارداد دو طرفه ای اطلاق می شود که بین مالک زمین و سازنده تنظیم می گردد. با توجه به قرارداد مشارکت در ساخت، هزینه های ساخت و ساز بر عهده سازنده هستند و زمین را مالک در اختیار سازنده می گذارد.

از مهمترین مزایای مشارکت در ساخت این است که هر دو طرف یعنی مالک و سازنده با شرکت در چنین قراردادی به سودآوری خوبی می رسند. مالک صرفا زمینش را در اختیار سازنده قرار می دهد و کاری به انجام پروسه های قانونی مانند اخذ مجوز و غیره ندارد. سازنده نیز بدون اینکه پولی برای خرید زمین پرداخت کند، صرفا کارهای مربوط به ساخت و ساز را انجام خواهد داد.

بهترین کار برای اطمینان از تنظیم یک قرارداد قانونی و اصولی بهره مندی از دانش و تخصص مشاوران و وکلای حقوقی است. کارشناسان فروش و بازرگانی خانه گستر یکم آماده ارائه تخصصی ترین مشاوره های تخصصی در حوزه تنظیم قراردادهای مشارکت در ساخت معتبر و قانونی هستند.